Møte med Norske Skog Saugbrugs AS, Re-Turn AS og Rotostøp AS

Fredag 4. mars hadde vi et hyggelig møte med Stein Dietrichson fra Re-Turn AS, Dag Molteberg fra Norske Skog Saugbrugs AS og Christoffer Haarbye fra Rotostøp AS. I tillegg var Gudmund Jenssen fra Norske Skog Saugbrugs AS med via Teams.

Møtet omhandlet hvordan vi i fellesskap kan gjennomføre dette prosjektet og hvordan vi kan dra nytte av hverandres kunnskap gjennom prosessen. Vi er veldig stolte av at anerkjente selskaper som Norske Skog Saugbrugs AS og Re-Turn AS i tillegg til prosjekteier Rotostøp AS ønsker å ta del i dette prosjektet. Nøyaktig hva de ulike partene skal bidra og bistå med vil vi komme nærmere inn på i fremtidige innlegg.

Våre favoritter
Om prosjektet
Kontakt oss
Andre innlegg

EXPO 2022 gjennomført!

Den 9 og 10. juni ble EXPO 2022 avholdt på campus i Fredrikstad, og her fikk prosjektteamet anledning til å presentere RiverReborn-prosjektet til alle besøkende.

Read More »

Endelig er båten støpt!

Tirsdag 31.05.2022 var en historisk dag for prosjektgruppen, Rotostøp AS og interessentene til dette prosjektet. Det er nemlig datoen for tidenes første River Boat, støpt

Read More »

Labtesting hos Re-Turn AS

Tirsdag denne uken var Emilie og Markus hos Re-Turn AS på Lisleby i Fredrikstad for å dokumentere hvordan prosessen har påvirket de reologiske- og termiske

Read More »