Labtesting hos Re-Turn AS

Tirsdag denne uken var Emilie og Markus hos Re-Turn AS på Lisleby i Fredrikstad for å dokumentere hvordan prosessen har påvirket de reologiske- og termiske egenskapene til plasten. De var så heldige at de selv fikk ta del i arbeidet sammen med senior labingeniør Thais Barbosa som uteksaminerte fra Høgskolen i Østfold i 2019. Re-Turn har et velutstyrt laboratorium og kompetanse til å gjennomføre en rekke ulike tester. Det ble gjennomførte to ulike tester, melt flow index (MFI) og oxidation induction times test (OIT), og testene ga oppløftende resultater.

Re-Turn er et anerkjent FoU-selskap som er spesialisert på konsulent- og laboratorietjenester i tillegg til produktutvikling innen kompositt- og polymerindustrien i både inn- og utland. Selskapet ble etablert i 1998 og de innehar tung fagkompetanse. De kan vise til en rekke skreddersydde formuleringer til bruk i plastmaterialer, kompositter og belegg til et stort antall applikasjoner, med eller uten nano-modifiseringer. I de senere årene har de vært sterkt involvert i prosjekter og løsninger for resirkulering av polymere-materialer, inkludert innblanding med biobaserte materialer.

Grunnlegger, COO og styreleder Stein Dietrichson med 50 års erfaring i plastbransjen har vært en del av kjerneteamet i RiverReborn-prosjektet fra start og han har bidratt enormt med sin kompetanse og sitt nettverk gjennom hele prosjektforløpet.

Tusen takk til Re-Turn AS og spesielt Stein Dietrichson!

Våre favoritter
Om prosjektet
Kontakt oss
Andre innlegg

EXPO 2022 gjennomført!

Den 9 og 10. juni ble EXPO 2022 avholdt på campus i Fredrikstad, og her fikk prosjektteamet anledning til å presentere RiverReborn-prosjektet til alle besøkende.

Read More »

Endelig er båten støpt!

Tirsdag 31.05.2022 var en historisk dag for prosjektgruppen, Rotostøp AS og interessentene til dette prosjektet. Det er nemlig datoen for tidenes første River Boat, støpt

Read More »

Labtesting hos Re-Turn AS

Tirsdag denne uken var Emilie og Markus hos Re-Turn AS på Lisleby i Fredrikstad for å dokumentere hvordan prosessen har påvirket de reologiske- og termiske

Read More »