Kan bachelorstudenter ta seg ferie?

Etter en avslappende påskeferie er vi tilbake på skolen, og fortsetter arbeidet med rapport og gjennomføring av prosessene vi holder på med. I et så stort prosjekt kan det både være skummelt og ta seg en ukes pause fra arbeidet, og en går da ofte inn i uken hvor det skal være tid til familie, venner og til en selv, med dårlig samvittighet. Det som da er viktig å tenke på er at man har gjort seg fortjent til det og at det på mange måter kan hjelpe arbeidet videre. «hjelpe det videre? Hvordan kan det hjelpe?» tenker noen kanskje da, men det å få litt avstand til skriving på rapport og en liste over ting som skal skje kan være nyttig. For en gang iblant er det å få litt avstand akkurat det som er nødvendig for fremgang. Derfor valgte vi å gå inn i påskehøytiden med lave skuldre og godt humør!

Men nå som vi er tilbake på skolen har vi sendt unna de e-postene som måtte sendes, avtalt nye møter som skal være med på å sikre en god gjennomføring og fortsatt arbeidet med bachelor rapporten som skal levers om en måneds tid. Og som den tiden flyr, det føles ikke ut som om det er lenge siden vi hadde oppstartsmøte med Rotostøp i januar. Så nå som vi er i gang med siste delen av gjennomføringsfasen og på vei inn i den avsluttende fasen begynner det å samle seg en klump i magene våre, av både redsel, spenning og stress.

Vi ser frem til å dele de neste stegene med dere!

Våre favoritter
Om prosjektet
Kontakt oss
Andre innlegg

EXPO 2022 gjennomført!

Den 9 og 10. juni ble EXPO 2022 avholdt på campus i Fredrikstad, og her fikk prosjektteamet anledning til å presentere RiverReborn-prosjektet til alle besøkende.

Read More »

Endelig er båten støpt!

Tirsdag 31.05.2022 var en historisk dag for prosjektgruppen, Rotostøp AS og interessentene til dette prosjektet. Det er nemlig datoen for tidenes første River Boat, støpt

Read More »

Labtesting hos Re-Turn AS

Tirsdag denne uken var Emilie og Markus hos Re-Turn AS på Lisleby i Fredrikstad for å dokumentere hvordan prosessen har påvirket de reologiske- og termiske

Read More »