Hvor er vi?

I perioden frem til nå har vi gjennomført en rekke metoder og verktøy for planleggingen av RiverReborn prosjektet. Vi har jobbet aktivt med å identifisere vårt ståsted i prosjektet og jobbet med problemavklaringen. Vi er nå inne i gjennomføringsfasen der vi for øyeblikket jobber med innsamling av relevant data og etablerer kontakt med eksterne ressurser som prosjektet avhenger av. Vi hadde et spennende møte med en lokal aktør forrige uke, og vi gleder oss til å dele dette når detaljene for samarbeidet er klart. Så følg med på bloggen og i sosiale medier for å ikke gå glipp av hvor vi er på vei.

Metodene vi har gjennomført er blant annet milepælsplan, gannt-diagram og gameplan. Nedenfor ser dere gameplanen som illustrerer prosjektforløpet og gir et solid felles grunnlag for å sette i gang med prosjektet. Gameplanen er et flytende dokument som skal arbeides med og utvikles gjennom hele prosjektet. 

Våre favoritter
Om prosjektet
Kontakt oss
Andre innlegg

EXPO 2022 gjennomført!

Den 9 og 10. juni ble EXPO 2022 avholdt på campus i Fredrikstad, og her fikk prosjektteamet anledning til å presentere RiverReborn-prosjektet til alle besøkende.

Read More »

Endelig er båten støpt!

Tirsdag 31.05.2022 var en historisk dag for prosjektgruppen, Rotostøp AS og interessentene til dette prosjektet. Det er nemlig datoen for tidenes første River Boat, støpt

Read More »

Labtesting hos Re-Turn AS

Tirsdag denne uken var Emilie og Markus hos Re-Turn AS på Lisleby i Fredrikstad for å dokumentere hvordan prosessen har påvirket de reologiske- og termiske

Read More »