Greenbizz

Onsdag 09. februar møtte vi PhD stipendiatene Mirielle Torgersen og Lars Gunnar Furelid Tellnes fra forskningsprosjektet Greenbizz. De skal gjennomføre LCA-analyser og utvikle nye grønne forretningsmodeller for 60 virksomheter i Skandinavia der Rotostøp AS er en av de utvalgte. Møtet omhandlet hvordan vi på best mulig måte kunne samarbeide og dra nytte av hverandres prosjekter.

Greenbizz er et forskningsprosjekt med forskere fra Høgskolen i Østfold, Aarhus universitet og Högskolan i Halmstad med Chalmers, sju doktorgradsstipendiater, Fredrikstad Næringsforening og Viken Teknologiklynge. Hensikten er å gjøre de 60 utvalgte virksomhetene grønnere. 

Les mer om Greenbizz

Våre favoritter
Om prosjektet
Kontakt oss
Andre innlegg

EXPO 2022 gjennomført!

Den 9 og 10. juni ble EXPO 2022 avholdt på campus i Fredrikstad, og her fikk prosjektteamet anledning til å presentere RiverReborn-prosjektet til alle besøkende.

Read More »

Endelig er båten støpt!

Tirsdag 31.05.2022 var en historisk dag for prosjektgruppen, Rotostøp AS og interessentene til dette prosjektet. Det er nemlig datoen for tidenes første River Boat, støpt

Read More »

Labtesting hos Re-Turn AS

Tirsdag denne uken var Emilie og Markus hos Re-Turn AS på Lisleby i Fredrikstad for å dokumentere hvordan prosessen har påvirket de reologiske- og termiske

Read More »