EXPO 2022 gjennomført!

Den 9 og 10. juni ble EXPO 2022 avholdt på campus i Fredrikstad, og her fikk prosjektteamet anledning til å presentere RiverReborn-prosjektet til alle besøkende. Det var stort oppmøte på standen vår begge dager, og vi avsluttet EXPO med å sjøsette båten og kjøre den nedover elven til Rotostøp på Gressvik.

Båten er et resultat av hard innsats fra prosjektgruppen, prosjekteier og en rekke ulike interessenter, og den skal nå brukes i ulike markedsføringssammenhenger. Vi er utrolige stolte over det vi har levert i dette prosjektet og er samtidig utrolig ydmyke og takknemlige ovenfor alle som har bidratt gjennom prosjektforløpet! Dette endte opp i at prosjekt gruppen vant en av to priser som ble delt ut etter EXPO, formidlingsprisen! Dette er en stor ære og vi er veldig takknemlige for å ha fått så positiv omtale.

Nå splittes prosjektgruppen opp til sine nye eventyr, det vil være mulig å kontakte oss gjennom “kontakt oss” siden.

Vi vil også benytte anledningen til å takke alle som har fulgt oss på veien!

Mvh

Prosjektteamet i RiverReborn-prosjektet

Våre favoritter
Om prosjektet
Kontakt oss
Andre innlegg

EXPO 2022 gjennomført!

Den 9 og 10. juni ble EXPO 2022 avholdt på campus i Fredrikstad, og her fikk prosjektteamet anledning til å presentere RiverReborn-prosjektet til alle besøkende.

Read More »

Endelig er båten støpt!

Tirsdag 31.05.2022 var en historisk dag for prosjektgruppen, Rotostøp AS og interessentene til dette prosjektet. Det er nemlig datoen for tidenes første River Boat, støpt

Read More »

Labtesting hos Re-Turn AS

Tirsdag denne uken var Emilie og Markus hos Re-Turn AS på Lisleby i Fredrikstad for å dokumentere hvordan prosessen har påvirket de reologiske- og termiske

Read More »