Den lokale avisen har fått fnerten av noe spennende

Onsdag 06.04.22 ble vi i prosjektgruppen og flere av nøkkelpersonene i prosjektet intervjuet av Fredrikstad Blad.

“Dette prosjektet har kommet lengere på tre måneder enn andre store virksomheter som driver med det samme har klart på tre år” var en kommentar som ble sagt av en av samarbeidspartnerne i small talken som alle partene hadde før intervjuet startet. Dette sier noe om hvor mye arbeid vi har fått gjort i en så kort periode, vi i prosjektteamet har i noen stunder følt at vi har sittet fast og at det ikke kommet lengre. Dette er en vanlig følelse og noe man må jobbe seg igjennom for å oppnå målene, og i slike situasjoner som denne fikk vi en trygghet av at selvom vi føler det stopper, så blir ting gjort og den fremgangen vi har blir lagt merke til av andre. Bare det å få oppmerksomhet fra den lokale avsien er noe vi setter utrolig stor pris på og det er noe som hjelper oss med å løfte frem viktigheten av det vi holder på med.

I dette intervjuet var alle i prosjektgruppen, Stein fra Re-turn AS, Christoffer og Reidar fra Rotostøp AS og Phd stipendiat Mirielle fra interreg prosjektet GreenBizz med. Alle er intressenter og viktige samarbeidspartnere som er med på å løfte vår og prosjektets kvalitet, noe vi er utrolig takknemlige for.

Intervjuet handlet i hovedsak om prosjektet RiverReborn, men også generelt om IPL, våre samarbeidspartnere, rollen til GreenBizz og veien videre. 

Våre favoritter
Om prosjektet
Kontakt oss
Andre innlegg

EXPO 2022 gjennomført!

Den 9 og 10. juni ble EXPO 2022 avholdt på campus i Fredrikstad, og her fikk prosjektteamet anledning til å presentere RiverReborn-prosjektet til alle besøkende.

Read More »

Endelig er båten støpt!

Tirsdag 31.05.2022 var en historisk dag for prosjektgruppen, Rotostøp AS og interessentene til dette prosjektet. Det er nemlig datoen for tidenes første River Boat, støpt

Read More »

Labtesting hos Re-Turn AS

Tirsdag denne uken var Emilie og Markus hos Re-Turn AS på Lisleby i Fredrikstad for å dokumentere hvordan prosessen har påvirket de reologiske- og termiske

Read More »